Keizerstraat 29
Deventer
Telefoon
0570 - 23 81 00
E-mail
info@anka.nl
SOCIAL MEDIA MARKETING
Social Media Marketing

Wij merken dat veel bedrijven graag aan de slag willen met social media marketing, maar dat de uitvoering hiervan niet altijd lukt. Een plan is snel gemaakt, maar er is te weinig tijd, kennis en mankracht binnen de muren van kantoor. Dan is het uitbesteden van je social media een goed idee. Je kunt bij Anka Consultancy met een gerust hart jouw social media uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel beleid de accounts van onze klanten: groot en klein, van Overijssel tot Zuid Holland. Zodra er iets gebeurt zitten wij er bovenop!
Ons Aanbod


Social Media Strategie Ontwikkeling

Wij bieden een scala aan diensten, waarmee wij u helpen om tastbare resultaten te behalen uit social media activiteiten.Social Media Advertentie Management

Onze sociale media reclame diensten bewijst dat de ondernemingen groeien.Door middel van reclame via social media hebben 100% van onze klanten resultaten gezien.Social Media Inhoud Creëren

Wij denken met u mee en maken een jaarlijks agenda wat we allemaal zullen delen op Social Media. We houden ons aan de planning en worden verantwoordelijk van de inhoud.
Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Echter is het een middel en geen doel.


Social Media Marketing

Social Media MarketingWaarom heb je Social Media Management nodig?

 

Uw klanten zijn actief op social media.

Het maakt niet uit in welke sector uw onderneming actief is, uw klanten gebruiken dagelijks Social Media. Het is belangrijk dat u “connected” bent met uw klanten, zodat u altijd hun eerste optie blijft.

 

Er zijn mensen die op zoek zijn naar uw bedrijf.

Als uw bedrijf een product of dienst aanbiedt, weet u ook dat er mensen zijn die over die producten/diensten praten en op zoek zijn naar bedrijven die het leveren. Onze Social Media Management service helpt u te ‘connecten” met de Social Media gebruikers.

 

Mensen praten over uw bedrijf op Social Media.

U moet luisteren naar wat uw klanten zeggen over uw bedrijf op Social Media en reageren op hun vragen. Onze Social Media Management diensten richten zich op de positieve aspecten van wat uw bedrijf te bieden heeft en oprecht reageert op negatieve opmerkingen.

 

Ondernemingen verdienen  Social Media Management Experts.

Meeste ondernemingen hebben geen tijd om hun Social Media accounts te beheren. Wij kunnen uw accounts beheren en u helpen om uw doelstellingen te behalen. Dit kan klanten werven zijn, maar ook meer naamsbekendheid creëren.Onze Werkwijze


Strategie Ontwikkeling

Advertentie Management

Community Management

Effectieve Inhoud Creatie

Statistieken Rapporteren

Hoe kunnen we u helpen?

Het team van Anka Consultancy is gespecialiseerd in het beheren van social media van derden. Wij doen dagelijks niets anders dan adviseren, creëren, plaatsen, liken, communiceren, adverteren en nog veel meer. Het social media bloed stroomt door de aderen van ons ervaren team van communicatie- en (social) mediaspecialisten. Kortom, we staan te popelen om voor jou een persoonlijke social media strategie op te stellen, jouw online zorgen uit handen te nemen en alle kansen te benutten die voor jou op de loer liggen.

OFFERTE AANVRAGEN


Zij waren u voor

Bekijk ons portfolio waar we trots op zijn, tientallen bedrijven zijn u voor geweest.

GA NAAR PORTFOLIO


ONZE OPDRACHTGEVERS


 • Depse Zorg
 • Hayat Thuiszorg
 • Esila Zorg
 • Evsa Care
 • MonuCare
 • Abahuis
 • Stichting Atz Logo
 • Thuiszorg Mimoza logo
 • Thuiszorg Mozaiek
 • Asude Moda
 • Chocili Benelux
 • Tarhan Geridonusum
 • Communicatie & Ontwerp Bureau
 • Communicatie & Ontwerp Bureau
 • Thuiszorg Izah