Keizerstraat 29
Deventer
Telefoon
0570 - 23 81 00
E-mail
info@anka.nlDepse Zorg

Website Design, Social Media Support, Video, Logo

GA NAAR DE WEBSITE


OverDe Opdrachtgever
De Depse Zorg is een interculturele organisatie die thuiszorg levert in Dordrecht. Het is een groeiende organisatie, behalve in Dordrecht hebben ze ook in andere steden clienten.

Depse Zorg is een groeiende organisatie, dit jaar hebben ze de mijlpaal van 100 clienten bereikt en het doel is om op een gecontroleerde manier nog meer te groeien.


laptpo

Over het project

Depse Zorg is bewust van het feit dat communicatie erg belangrijk is voor het behouden van de huidige clienten, maar ook is het erg belangrijk om nieuwe clienten te werven.Hierdoor hebben ze aangeklopt bij Anka Consultancy en hebben we samen gekeken naar de mogelijkheden.

De logo van Depse Zorg hebben we vernieuwd, met kleine aanpassingen heeft het een moderne look gekregen. Ook hebben we geadviseerd om Depse Zorg te gebruiken ipv. Depse Zorg & Hulpverlening.

De Website van Depse Zorg is helemaal vernieuwd en een modernere look gekregen. Clienten kunnen afspraak inplannen en de foto’s op de Website zijn allemaal origineel. Voortaan zal Anka Consultancy de Social Media accounts van Depse Zorg beheren, de beeldmaterialen worden ook door ons gecreëerd. Depse Zorg is op de hoogte van de Posten die gedeeld zullen worden door ons, ze hebben namelijk een schema van 365 dagen ontvangen, daarin staat duidelijk wat er elke dag gepost zal worden.

Ook zijn we het project Depse TV begonnen, wekelijks zullen we korte filmpjes maken voor Depse Zorg en dit publiceren op Social Media